Contact De branches Onze diensten Ons bedrijf Home
Zeereep 60
2681 XH Monster
T: 0174 - 244 492
F: 0174 - 212 412
E: info

Ons bedrijf.

U noemt het, wij maken het schoon…
Eijsackers Schoonmaakdiensten verzorgt de dagelijkse- en incidentele schoonmaak van onder andere kantoren, bedrijven, (zorg)instellingen, scholen, buurthuizen, supermarkten, winkels, trappenhuizen, portieken, bouwketen, zwembaden, overheidsgebouwen, bankinstellingen, horeca-gelegenheden en sport-accomodaties in de regio Hoeksche Waard en Rotterdam.

Uw probleem is onze uitdaging…
In geval van calamiteiten, zoals water- en brandschade, of bij ziekte en vakantie van uw eigen interieurverzorg(st)er kunnen wij u uiteraard ook tijdelijk van dienst zijn.

Schoonmaken met zorg… voor mens en milieu…
Op alle locaties waar Eijsackers Schoonmaakdiensten schoonmaakt creëren wij een nette werkplek en een professionele werkkast waar apparatuur, milieu ontlastende producten, controlelijsten en werkschema's door ons verzorgd worden. Voor alle werkzaamheden maakt Eijsackers Schoonmaakdiensten gebruik van hoogwaardige technieken, professionele en ergonomische apparaten, milieu ontlastende middelen en kwaliteitsmaterialen. Op deze manier kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Eijsackers Schoonmaakdiensten staat voor vakmanschap en kwaliteit…
Alle medewerkers streven naar een zo professioneel, klantgericht en flexibel mogelijke dienstverlening. Onze medewerkers werken niet alleen vóór het bedrijf, maar ook mét het bedrijf. Wij streven ernaar dat alle medewerkers bij Eijsackers Schoonmaakdiensten zich flexibel en collegiaal opstellen. Om dit te bereiken zijn wij voortdurend bezig met het opleiden, bijscholen, controleren, motiveren en begeleiden van onze medewerkers.

Zeereep 60, 2681 XH Monster, Tel.: 0174 - 244 492, Fax: 0174 - 212 412, kvk: 280.55.191